Sikre ID-kort med Hologram

ID-kort er viktig for å verifisere identiteten hos kortbæreren. Men hvordan kan man være sikker på at ID-kortet ikke har blitt kopier eller har blitt forfalsket?. Den beste og sikreste måte å sikre ID-kortene mot denne trusselen er å benytte hologram med laminering. Lamineringen smeltes over ID-kortet etter det er printet slik at det blir umulig å endre innholdet på kortet uten at kortet blir ødelagt. Hologrammet i lamineringen sikrer integriteten av ID-kort slik at det nesten blir umulig å kopiere ID-kortet. Laminatet beskytter også kortet for fysisk slitasje, samt at det er UV bestandig, så man kan derfor beregne lengre levetid på ID-kortene.

PVCKort.no tilbyr hologram laminering av ID-kort, dersom ønskelig er det også mulig å designe eget unikt hologram design. 

  • Fordeler ved å bruke Hologram på ID-kort
  • Unikt hologram som sikrer identiteten av kortbæreren, nesten umulig å kopiere.
  • Lamineringen gjør det vanskelig å endre og forfalske ID-kortet.
  • Lamineringen beskytter kortet for fysisk slitasje og UV lys.
  • Lavere kostnader i forbindelse med utstedelse av ID-kort, da kortene har lengre holdbarhet.